Restaurering
Dette skal med i en ansøgning til et restaureringsprojekt:
- En motiveret ansøgning med beskrivelse af projektet i hovedtræk, dets formål, projektets arbejder og deres nødvendighed, maks. to A4-sider.
- En tydelig angivelse af, hvem der er projektejer, og hvem der er evt. kontaktperson. I restaureringsprojekter vil det typisk være bygningens ejer, der er projektejer og måske også kontaktperson, eller arkitekten/rådgiveren, der er evt. kontaktperson.
- CPR-nr. (person)/CVR-nr. (virksomhed), bankkonto, postadresse og e-mailadresse på projektejer og e-mailadresse på kontaktperson.
- Oversigt over hvilke andre fonde, der søges støtte hos til projektet. Det skal klart fremgå, om disse fonde blot er ansøgt, eller om du allerede har modtaget tilsagn fra dem og i givet fald med hvilket beløb.
- Adresse for den pågældende bygning.
- Billedmateriale af den pågældende bygning, som minimum foto af alle facader og herudover relevante udsnit og detaljer udvendigt og indvendigt.
- Oplysninger om, hvorvidt bygningen er fredet eller udpeget som bevaringsværdig
- Minimum ét tilbud fra rådgiver eller håndværker.
- Detaljeret budget.
- Tidsplan.
Dette kan du sende med i en ansøgning til et restaureringsprojekt:
- Tegninger, f.eks. både af eksisterende forhold og af projektet i form af plantegninger, facader, snit, detaljer o.l.
Restaureringsprojekt støttet af Bergiafonden: Restaurering af vinduer i Sankt Lukas Stiftelsens kirke, København. Foto: Sankt Lukas Stiftelsen/Rune Hansen.
Se påkrævede materialer til andre støttekategorier: